Menü Bezárás

Újdonságok a Youtube videóimnál

Barefootbudapest Youtube csatorna

Ez a nyár számos újdonságot hozott a Youtube videóimnál. Végre volt időm úgy átdolgozni a listát, hogy felhasználóbarátabb felület fogadja kedves olvasóimat, nézőimet!

1.

Először is fényképekkel egészítettem ki a videólistát a blogon, hogy sokkal könnyebben megtaláld azt, ami érdekel. Most, ha rámész a Barefoot cipőtesztekre, már a cipők kinézete alapján is böngészhetsz az oldalon, nem csak a nevük alapján. Így valahogy (az alábbi képekre ne klikkelj, ezeket csak illusztrációnak szúrtam be):

2.

Másodszor: beillesztettem az oldal tetejére egy tartalomjegyzéket, ami sokkal rendezettebbé tette az összképet. Mivel már közel 30 videóm van, így most már lényegesen egyszerűbben tudsz keresgélni közöttük.

A Youtube videóim listája felett találsz néhány részletes írásos cipőtesztet és összehasonlítást is. Igyekszem ezeknek a számát is bővíteni, amint tudom. Anyagom van bőven – csak az idő jelent szűk keresztmetszetet. 😌

A Youtube videólistán belül alkategóriákat hoztam létre a könnyebb átláthatóság kedvéért. Elég a tartalomjegyzékben a magasszárú cipők, félcipők, balerinák vagy szandálok/papucsok pontra kattintanod, és már ott is vagy a kívánt résznél!

Remélem, kedvedet leled a továbbfejlesztett videólistában és a leírásokban! Valamint szívből remélem, hogy az anyagaimmal segíteni tudlak a napról napra növekvő barefoot cipőválasztékban történő eligazodásban. Amíg ritka madár az igazi üzlet, ahol felpróbálhatod a különböző gyártók modelljeit, minden elérhető információ csökkenti annak az esélyét, hogy vissza kelljen küldened a kiválasztott és megrendelt cipőt.

3.

Végül, de nem utolsósorban szeretném felhívni a figyelmedet a legutóbbi – ezúttal hosszabb – videómra, melyben a Wildling Tanuki ill. Nebula modelleket hasonlítom össze részletekbe menően. Sok szempontból hasonló kategóriát képvisel a kettő, ám a videóban rámutatok néhány fontos különbségre, melyekről jó tudnod, mielőtt választanál.

Ha hasznosnak találod az anyagaimat, kérlek, ne felejts el lájkolni és kommentelni, kövess be, és oszd meg a kedvenceidet, hogy másokhoz is könnyebben eljussanak! Nagyon szépen köszönöm!

Esetleges kérdéseidet, megjegyzéseidet kérlek, semmiképp se tartsd magadban! Minden visszajelzésnek nagyon örülök, hiszen ez itt mind Neked szól!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük