Menü Bezárás

Én és a barefoot cipők

Milkovic Gabriella

Szia, Gabi (Milkovic Gabriella) vagyok. Én és a barefoot cipők 2020-ban kötöttünk – alighanem életre szóló – barátságot.

Első hallásra elvarázsolt a barefoot (azaz magyarul mezítlábas) cipők egyszerű, de nagyszerű alapfilozófiája. A lényeg ennyi: ne a lábadat igazítsd a cipődhöz, hanem a cipődet a lábadhoz!

Amikor Párizsban járva eljutottam egy boltba, és felpróbáltam az első ilyen tornacsukámat, alig tudtam elhinni, hogy cipőbe bújva is létezik ez a könnyű, szabad érzés. Mintha csak mezítláb lettem volna!

Akkoriban már alig bírtam járni. Minden cipő nyomott, szorított, fájt minden lépés, pedig személyre szabott talpbetéttel próbáltak rajtam segíteni az ortopédián. Nem sikerült nekik.

Azóta már egyáltalán nem hordok talpbetétet. Fájdalommentesen tudok túrázni, igaz, az ugrabugrálás és a tánc még mindig nem megy teljesen szabadon. Hiszek a testemben és a teljes regeneráció lehetőségében, és szenvedélyesen hirdetem, milyen sokat segít ebben a barefoot cipőkre való áttérés!

A blogon nem csak cipőismertetőket, személyes benyomásokat és gondolatokat osztok meg. Itt: ➡️ Vásárlás előtt és itt: ➡️ Tudástár folyamatosan gyűjtök és áttekinthetően rendszerezek minden, a barefoot cipőkkel kapcsolatos hasznos információt is. Találsz itt szélességre szűrhető listát a gyártóktól, boltlistát, szakember-ajánlót, mérési segédletet, kipróbált tippeket az online vásárláshoz stb.

Tarts velem a barefoot cipők varázslatos világába! És mihamarabb próbálj fel egyet, mert ez az érzés szavakban átadhatatlan! ❤️

Ha üzennél, itt érsz el e-mailben:➡️ info@barefootbudapest.com

Igyekszem mihamarabb válaszolni, de mivel ezt a blogot lelkesedésből írom a szabad időmben, nem ígérek azonnali reakciót. Köszönöm, hogy itt vagy, és köszönöm a megértésedet, türelmedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük