Menü Bezárás

Felhasználási feltételek

Jogi nyilatkozat

A webhely megnyitásával ön (továbbiakban “felhasználó”) elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi önt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, ne használja a webhelyet!

Ez egy személyes blog. Az itt közzétett gondolatok és vélemények nem minősülnek szakvéleménynek és nem helyettesítik az orvosi szaktanácsadást illetve a felhasználó által önállóan végzett adatgyűjtést. A blog tulajdonosa semminemű felelősséget nem vállal az itt vagy a belinkelt webhelyeken közölt információ helyességéért illetve hiánytalanságáért. A tartalom felhasználásával kapcsolatos mindennemű kockázat a felhasználót terheli. 

A blog tulajdonosa nem felelős az esetleges elírásokért és tévedésekért, az információ elérhetőségéért, és nem felel semmiféle kárért, mely a webhely létezésével, hozzáférhetőségével, helyességével vagy felhasználhatóságával kapcsolatban felmerülhet. 

A belinkelt webhelyeken található információkért jelen a blog tulajdonosa semmiféle garanciát nem vállal, ezeket felhasználó a saját felelősségére olvassa, értékeli, illetve használhatja fel.

A honlap tulajdonosa fenntartja a felhasználási feltételek külön tájékoztatás nélküli megváltoztatásának a jogát.

Szellemi tulajdonjogok, felhasználási jog

Egyéb rendelkezés hiányában a honlapon közölt minden tartalom és illusztráció a honlap tulajdonosának kizárólagos szellemi tulajdonát képezi vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre, és annak írásbeli meghatalmazása nélkül harmadik fél számára nem tehető hozzáférhetővé semmilyen formában, továbbá nem használható fel kereskedelmi célokra.